Timmer- & Onderhoudsbedrijf Honkoop is 2011 opgericht door Bram Honkoop en gevestigd in Hardinxveld-Giessendam na zo’n 30 jaar ervaring in het vak besloot hij voor zichzelf te beginnen.

 

Ervaring

De jarenlange ervaring in ons vakgebied geeft de mogelijkheid om zowel als het gaat om de fijne kneepjes van het oude ambacht (authentiek timmerwerk) maar ook de hedendaagse vaardigheden/technieken in het timmervak te gebruiken om een gewenst product / werkstuk naar u wens te produceren.

 

Specialisme

Kozijnwerk in vrijwel alle vormen en afmetingen zijn mogelijk.Indien gewenst fabriceren en plaatsen wij kozijnen, deuren, ramen en andere betimmeringen, zowel in authentiek als modern ons eigen bedrijfspand in Hardinxveld-Giessendam. 

 

Isolatiewerkzaamheden

Geluid, kou en warmte isolatie, te denken aan glas en goede isolatieproducten in wanden en plafonds en daken. Deze isolatiewerkzaamheden zijn door ons veel uitgevoerd in woningen en kantoren veelal in de buurt van spoorlijnen, snelwegen en doorgaande wegen.

 

Houtrot reparaties

Kozijnen en ramen gaan weer jaren mee zonder dat het nodig is het totale houtwerk te vernieuwen. Dit soort reparaties zijn door ons bedrijf voor diverse schildersbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren uitgevoerd.

Ook andere timmerwerken; zoals het plaatsen van een dakraam, dakkapel of een complete dakopbouw. Kortom u kunt bij ons terecht voor al u verbouwingen en aanpassingen. We werken samen met gespecialiseerde bedrijven zoals dakdekker, loodgieter, elektricien en schilder.

 

 

Timmerbedrijf Honkoop - Hardinxveld